Door een vloeibare rubber coating op waterbasis kan alles tot in de details waterdicht afwerken. Dit systeem wordt ook wel liquid rubber genoemd. Het is een systeem dat koud aangebracht wordt met een kwast, roller of spuitsysteem.

Deze vloeibare rubberen coatings harden uit tot een naadloos en volledig hechtend blijvend flexibel membraan. Zo voorkomt JLB dakwerken & gevelkleding het indringen van water. Daarnaast beschermt het uw project tegen schade door water, UV en schadelijke chemicaliën.

Tot in de details alles waterdicht afwerken

Het zwakke punt van elke dakafdichting is zonder meer complexe details zoals koepels, lichtstraten, doorboringen en opkanten. Door onze vloeibare dichting is waterdicht afwerken tot in deze details mogelijk. De systemen die JLB gebruikt zijn specifiek voor deze toepassing ontwikkeld. Wij zorgen voor een veilige en duurzame oplossing dankzij de optimale hechting van de gebruikelijke dakafdichtingsmaterialen en de verwerking daarvan zonder vlam.

Allerlei mogelijkheden

Deze vloeibare rubber coating kan op alle platte daken gelegd worden, zowel op industriële projecten met grote oppervlakken als op kleinere daken. Dit dichtingssysteem maakt uw project niet alleen waterdicht maar ook ineens luchtdicht. Deze vloeibare rubber kan gebruikt worden uw daken maar evengoed voor kelders, zwembaden, …
De vloeibare dichtingen hechten op vrijwel alle ondergronden.

Kwaliteit verzekerd

JLB staat in de eerste plaats voor kwaliteit. Wij doen beroep op de hoogwaardige producten van Soprema om ervoor te zorgen dat u de beste kwaliteit van deze dichting krijgt. Deze producten wonnen de Europese prijs van innovatie. Zo verzekeren wij u van de beste kwaliteit.

Waarom vloeibare dichting?

Er hangen een hele hoop voordelen verbonden aan het gebruik maken van waterdichte afwerking door vloeibare dichtingen:

  • Naadloos membraan
  • Snelle en vlamvrije plaatsing
  • Eenvoudige detaillering in moeilijke zones
  • Combineerbaar met andere isolatiematerialen
  • Volvlakkige hechting vrijwel alle ondergronden
  • Uitstekende UV weerstand
  • Maakt uw project waterdicht én luchtdicht
  • Geschikt voor daken, maar ook voor kelders, zwembaden, …

Eventuele interessante links