Waarom isolatie van uw dak, gevel en vloer belangrijk zijn? Warmte stijgt. Voor woningen die niet of slecht geïsoleerd zijn, betekent dit dat er gemiddeld 25% warmte verloren gaat. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact wat wij in elke situatie moeten doen en voorzien.

Het is dus zeer belangrijk om uw woning goed te isoleren. Het mag eigenlijk in geen enkele woning ontbreken. Zowel bij nieuwbouw maar ook in bestaande woningen is het dus zeker de moeite waard. Bij isolatiewerken van uw dak, gevel, en/of vloer is niet alleen de keuze van het juiste materiaal belangrijk, ook de goede plaatsing is zeer van belang. Door met JLB in zee te gaan bent u verzekerd van een kwalitatieve en duurzame isolatie.

Voordelen van isolatie

 • Is uw woning ouder dan 25 jaar? Dan hebt u recht op een renovatiepremie.
  Lees hier meer over de renovatiepremie.
 • Dakisolatie geeft u recht op een premie via uw netbeheerder (Fluvius). Al tellen er wel enkele voorwaarden. Zo moet uw woning onder andere zijn aangesloten sinds 1 januari 2006.
 • Isoleren betekend belastingvermindering:
  • Enkel geldig wanneer u de isolatie laat doen door een erkende aannemer zoals JLB.
  • U kan 30% van uw factuur ingeven bij de belastingen. Dit tot een maximumbedrag van 2930 euro.
  • Uw woning is ten minste 5 jaar oud.
  • Zowel voor huurders als voor eigenaars.

Isolatie van dak, gevel en vloer

Van alle energiebesparende is isolatie de meest eenvoudige en rendabelste ingreep. JLB Dakwerken en Gevelbekleding is gespecialiseerd in het isoleren van uw dak, gevel en muur. Het isoleren van uw gevel heeft een dubbele functie: uw woning wordt energiezuiniger en krijgt een mooier uitzicht tegelijkertijd.

Isoleren geeft recht op premies

De Vlaamse Overheid wou tegen 2020 elke woning geïsoleerd hebben. Dat was een serieuze uitdaging maar dat wou ook zeggen dat er tal van isolatiepremies zijn voorzien.

Door uw isolatiewerken door JLB uit te laten voeren verhoogt u uw premies tot wel dubbel zo hoog. Hierdoor is het verschil voor u niet alleen minimaal maar bent u ook gegarandeerd van kwaliteit, duurzaamheid en garantie.

Attesten

Alle isolatie zal conform de Europese normen en richtlijnen geplaatst worden. Als geregistreerd aannemer leveren wij de nodige attesten die u toelaten te genieten van de bestaande subsidies.