Zoals het gezegd ons zegt: echte schoonheid zit van binnen, maar een eerste indruk is natuurlijk snel gemaakt. Daarom is het belangrijk uw gevel goed te onderhouden is. Het visitekaartje van je woonst is als het ware uw gevel en bovendien beschermt een degelijke gevel de rest van je woning tegen allerlei weersomstandigheden. Door JLB in te schakelen voor gevelbekleding biedt u uw huis een optimale bescherming.

Gevelbekleding bij nieuwbouw

U kan uw nieuwbouw gevel laten afwerken met diverse materialen. De keuze van uw gevelbekleding is echter geen eenvoudige keuze. Elk materiaal zal uw huis of bedrijfspand namelijk een typische look en uitstraling meegeven en de verschillende soorten gevelafwerkingen hebben ook elk hun specifieke voor- en nadelen.

Gevelbekleding renovatie

Uw verweerde baksteen wordt vervangen door een mooie witte opgevende gevel. De dichtgemetselde ramen zijn niet meer te zien achter de oker gele muurbedekking. Of had u liever een trendy woning met donkere accenten? Wij geven uw woning het nieuwe uitzicht waarvan u al lang droomde.

Ervaring in gevelbekleding 

Bij JBL hebben we jarenlange ervaring met het bekleden van verschillende soorten gevels en dat met uiteenlopende materialen. Zo plaatsen we onder meer gevel sidings, multiboard, trespa, leien en crepi pleisters. Dat doen we zowel voor nieuwbouw- als voor renovatiewoningen en bedrijfspanden.

Voor expertise van uw gevelbekleding kan u steeds terecht bij ons en wij zullen u met veel plezier verder helpen.

Duurzame materialen

Voor gevelbekleding gebruikt JLB onder meer het hoogwaardige materiaal van Rockpanel. VM zinc geeft ons extra mogelijkheden om details beter tot zijn recht te laten komen.

Wij maken ook gebruik van de gevelbekleding van Eternit.

Ook goed voor uw energiefactuur

Materialen zoals leien, sidings, zink of koper worden gebruikt als bekleding. Als eerst een goede isolatie wordt aangebracht, kan de bekleding niet alleen de duurzaamheid ten goede komen, maar ook uw energierekening.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor gevelbekleding!